Je kunt je (duo) arrangement alleen telefonisch boeken zie contact.

Arrangement Nordic Experience - 60 minuten.*
Je arrangement begint met een verkwikkend voetenbad met heerlijk geurend badzout.

Je behandeling bestaat uit een ontspannende Zweedse massage van rug, nek en schouders. Vervolgens scrubben wij de rug met dode zeezout. Het arrangement eindigt met een geurige pakking van de rug. Terwijl de pakking intrekt kun je genieten van ontspannende muziek.

Arrangement Nordic Experience - 90 minuten.*
Je arrangement begint in onze jungle (saunaplein) waar je gebruik kunt maken van de infraroodsauna.

Vervolgens nemen wij je mee naar ons Nordic Experience. Je behandeling bestaat uit een ontspannende Zweedse massage van rug, nek en schouders. Vervolgens scrubben wij de rug met dode zeezout. Het arrangement eindigt met een geurige pakking van de rug. Terwijl de pakking intrekt kun je genieten van ontspannende muziek.

Arrangement Nordic Experience - 120 minuten.*
Je arrangement begint op ons jungleplein met sauna, stoomcabine en zonnebank. De 2 persoons jaccuzi is tegen meerprijs bij te boeken bij dit arrangement.

Vervolgens nemen wij je mee naar ons Nordic Experience. Je behandeling bestaat uit een ontspannende Zweedse massage van de volledige achterkant van het lichaam. Vervolgens scrubben wij de rug met dode zeezout. Het arrangement eindigt met een geurige pakking van de rug. Terwijl de pakking intrekt kun je genieten van ontspannende muziek.

*Onze massages zijn ook mogelijk als duo behandeling.